Sporten

Bowling - en sport för alla

Stockholms Distriktsmästerskap 3-manna

Återigen står vi på Eklunds Bowling som värd för Stockholms Distriktsmästerskap för 3-mannalag

Under perioden 23 oktober till 27 november kommer det att spelas kvalspel och finalspelet för de tre klasserna sker den 28 och 29 november.

3-manna DM spelas över 12 serier Bakers (Bakers är ett spelsätt där varje spelare spelare varsin ruta) och gör en förflyttning efter varje spelad serie. I potten i Stockholms Distriktsmästerskap ligger platser till kommande SM.

Väsbyligan

Spel i husligan 2021/2022 sker på måndagar, onsdagar och fredagar uppdelat på 6 olika divisioner. Tabeller, resultat och spelscheman för samtliga lag och divisioner hittar du via länken nedan (Spelscheman)

Startavgiften för årets säsong är på 150 kr/lag och spelavgiften är på 360 kr/lag per spelomgång.

Varje spelomgång är tidssatt till 1 timmes spel (3 serier)

Månadstävling

Vem blir månadens hallstjärna? Tävla om äran och titeln - STAR OF EB

Delta i våran individuella månadstävling i bowlinghallen som spelas över 3 serier, via Lanetalk. Allt för att du ska få möjligheten att få in tävlingsmomentet i din personliga träning. För att kunna delta behöver man använda sig av Lanetalk-appen. Spelar gör du när du kan och vill. Se till att du har bokat bana innan.

Du kan starta upp till 99 gånger för att nå ditt bästa/högsta resultat. Kostnaden är för de serier du spelar.

Klubbar i hallen

Hos oss spelar flera olika lag. Är du intresserad av att börja spela bowling. Kom ner till oss i hallen så berättar vi mer och hjälper dig att hitta din förening.

Extreme Carters

Extreme Carters Sverige, har som mål att engagera och aktivera människor som lever med någon form av funktionshinder.

De spelar årligen en turnering som idag består av fyra lag (2-mannalag). Dessa fyra lag spelar varje omgång över 3 serier, där man spelar varannat slag. Vill du veta mer om Extreme Carters besök gärna (och följ) deras Facebooksida.

Bowlinghallen

Oljeprofil

Årets oljeprofil som vi kommer att använda hos oss som husprofil, för seriespel och vår husliga är "Bredd 40 2021". Läs mer och ta del av informationen om banprofilen via knappen nedan.