08-590 310 10 | info@eklundsbowling.se


Följ spelet online via mobilen, surfplattan eller datorn.


Klubbar i hallen

Sigma BK

TräningstidTisdag kl 20.15
A-lagDivision 1
F-lagDivision 2

Märsta BK

TräningstidTisdag kl 18.30
A-lagDivision 2
B-lagStockholmsligan 1

Alfa-Runby BK

TräningstidTorsdag kl 17.45
A-lagStockholmsligan 11

Allmänna BK

TräningstidTorsdag kl 18.15
A-lagStockholmsligan 11
B-lagStockholmsligan 12

Parabowling

UVS BK

UVS BK är en bowlingklubb för personer med funktionsnedsättning. Klubben deltar i såväl vår husliga, Action Jubal, SM, High Five och flera andra tävlingar under en säsong.Är du intresserad av att spela bowling och få vara med i en gemenskap. Kom mer till oss i hallen så hänvisar vi dig till rätt person.

TRÄNINGAR / KONTAKT

Klubben har idag ca 20 medlemmar som tränar på måndagar och torsdagar mellan kl 15.00 - 18.00. Är du intresserad av att spela bowling och få vara med i en gemenskap. Kom ner till oss i hallen så hänvisar vi dig till rätt person.

Instruktör

När du behöver hjälp med att förbättra ditt spel!

Nybörjare

Vill du lära dig spela bowling. Vi lär ut grundteknik, såsom ansats, swing, släpp och spellinje. Vi blandar teori med praktiska övningar, så att du får en förståelse hur man ska spela.

Bowlingkurser

Vi anordnar kurser för större grupper vid flera tillfällen per år. Möjligheten finns även att skräddarsy kurser för större grupper efter önskemål.

Kontakt/Bokning

Boka din tid via 08-590 310 10 eller e-post info@eklundsbowling.se och fråga efter Micke

Träna mera

Abonnemang

Som medlem i någon av de klubbar som spelar hos oss på Eklunds Bowling. Har ni möjlighet att teckna via oss ett separat träningsabonnemang. Som gäller för spel helgfria måndagar till fredagar. Under våra ordinarie öppettider. Abonemanget gäller för per person och kan ej överlåtas till någon annan. Abonnemanget kan naturligtvis inte ersätta ditt befintliga avtal med din klubb.

Abonnemanget gäller i 30 dagar, från det datum som det tecknas.

Oljning av banor

Vi oljar samtliga banor varje måndag-fredag innan öppning med oljeprofilen ABT2. I övrigt oljar vi om inför varje officiell träning, samt inför starter i husligan. Omoljning av banorna i övrigt under dagen sker enbart om personalen anser att behov finns.

"När det är sällskapet som är poängen"