Bowlingbutiken

Vi är den lilla bowlingbutiken med det stora engagemanget. Där du får hjälp med att få dina bowlingklot i toppskick, där du har ett bra utbud med tillbehör. Där du kan köpa de senaste bowlingkloten, köpa en mer anpassad bowlingväska eller nya bowlingskor.

Varmt välkommen
Mats Eklund Hallägare Eklunds Bowling

Sortiment & utbud

Vårt sortiment är stort men inte vår lagerhållning. Vi inriktar oss på att ha de vanligaste tillbehören i lager och när det kommer till bowlingklot, väskor, skor så tar vi hem på beställning.

Vi samarbetar med tre stora leverantörer och har genom de stor tillgång till allt som en bowlare behöver, med snabba leveranser.

Verkstad

Förutom försäljning av nya klot, väskor och tillbehör för dig som bowlare. Så har vi en verkstad där vi hjälper er att hålla era bowlingklot i bra kondition.

Vi utför renovering och klotvård, borrning och anpassning. Med vår ultraljudstvätt ser vi till att era klot får en rengjord yta och ser till att de blir uroljade.

Det blir roligare med eget

Att bowla med egen utrustning gör skillnad. Nu kan du beställa ditt eget startpaket hos oss.

Bowlingklotet Pro Bowl Challenger, finns i vikter från 10-15p och i flera färgkombinationer. Ett perfekt val av bowlingklot för dig som vill börja bowla med eget klot. I paket ingår även en en-klotsväska med plats för de bowlingskor som ingår och väskan har ett par yttre fickor för att förvara några tillbehör.

Leveranstid för beställt paket ligger på 2-5 arbetsdagar. Tid för borrning och anpassning bokar ni vid beställning.

För den aktive bowlaren

Wipe n' Strike

Ett smidigt och effektivt sätt att rengöra dina bowlingklot efter spel. En återförslutningsbar förpackning med 24 servetter, impregnerade i rengöringsmedel.
80:-

Shammy

En greppvänlig torkhanduk med microfiber för att torka av ditt klot under spelets gång.
190:-

Probowl React Glove

En handske med texturerad greppyta för att få mer känsla och kontakt med klotet. Skyddar händer och fingrar.
280:-

Remove All Ball Cleaner

Rengöringsmedel i sprayflaska som fungerar för alla typer av bowlingklot och som avdunstar snabbt.
110:-