Bowlingbutiken

Vi är den lilla bowlingbutiken med det stora engagemanget. Där du får hjälp med att få dina bowlingklot i toppskick, där du har ett bra utbud med tillbehör. Där du kan köpa de senaste bowlingkloten, köpa en mer anpassad bowlingväska eller nya bowlingskor.

Varmt välkommen
Mats Eklund Hallägare Eklunds Bowling

Sortiment & utbud

Vårt sortiment är stort men inte vår lagerhållning. Vi inriktar oss på att ha de vanligaste tillbehören i lager och när det kommer till bowlingklot, väskor, skor så tar vi hem på beställning.

Vi samarbetar med tre stora leverantörer och har genom de stor tillgång till allt som en bowlare behöver, med snabba leveranser.

Verkstad

Förutom försäljning av nya klot, väskor och tillbehör för dig som bowlare. Så har vi en verkstad där vi hjälper er att hålla era bowlingklot i bra kondition.

Vi utför renovering och klotvård, borrning och anpassning. Med vår ultraljudstvätt ser vi till att era klot får en rengjord yta och ser till att de blir uroljade.

Det blir roligare med eget

Att bowla med egen utrustning gör skillnad. Nu kan du beställa ditt eget startpaket hos oss.

Bowlingklotet Pro Bowl Challenger, finns i vikter från 10-15p och i flera färgkombinationer. Ett perfekt val av bowlingklot för dig som vill börja bowla med eget klot. I paket ingår även en en-klotsväska med plats för de bowlingskor som ingår och har en yttre ficka för att förvara några tillbehör.

Leveranstid för beställt paket ligger på 2-5 arbetsdagar. I priset ingår även borrning och anpassning av bowlingklotet.

Wipe n' Strike

Ett smidigt och effektivt sätt att rengöra dina bowlingklot efter spel. Den återförslutningsbara förpackningen innehåller 24 servetter, impregnerade i rengöringsmedel.
75:-

Single Bag Deluxe

Klotväska för ett klot med plats för dina bowlingskor och några tillbehör. Väskan är av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Finns i flera färgkombinationer.
450:-

Leather Shammy

En skinnshammy av högkvalitet för att torka av dina klot under spelets gång. Går att tvätta (varsamt) i 30 grader för längre livslängd.
290:-

Pro Bowl Challenger

Challenger, ett bowlingklot för dig som nybörjare som vill ha ett bowlingklot som ger dig lite skruv i slutet av banan. Ett klot som är kontrollerbart och inte överreagerar för hur du släpper klotet.
1990:-