Röda Käglan

En aktivitetstävling för hela sällskapet!

Här gäller det att slå så många strikes man kan tillsammans, under sin bokade tid för att ha chansen att vinna en gratis bowlingtimme eller andra fina priser.

Röda käglan

Slår man en strike när den Röda käglan står längst fram i kägeluppställningen. Så ger det er en extra strike (1 strike räknas då som 2)

Regeln är att om en bonusstrike ska räknas med. Måste den godkännas (ses av personalen). Om personalen inte ser när en eventuell strike slås när den Röda käglan står längst fram, utdelas ingen bonusstrike ut till totalen.

Dag för aktivitet

På vår Facebooksida kommer vi annonsera (i god tid) om vilken dag som du kan boka bowlingtid för denna aktivitetstävling.

Tävlingsaktiviteten Röda käglan kommer vi att ha flera gånger i månaden året om.

Tävlingspriser

15 strikes
En gratis bowlingtimme
10 strikes
100 kr i rabatt på bowlingen
5 strikes
50 kr i rabatt på bowlingen

Regler för Röda käglan

  • Tävlingen gäller för hela sällskapet på en och samma bana. Man kan max vara 5 personer på en bana.
  • Antal strikes räknas för hela sällskapet (EXEMPEL: är ni tre personer så räknas alla tre personers antal strikes ihop).
  • Ett sällskap kan bara få en (1) vinstutdelning per dag/tillfälle
  • En gratis bowlingtimme kan nyttjas alla dagar i veckan förutom då vi kör discobowling (gäller alltså ej på lördagar från kl 18).
  • Den eventuella rabatten dras av vid betalning av banhyran efter spelad tid.
  • Kvitto på den vunna bowlingtimmen. Du får med dig en utskrift på sällskapets resultatet från det aktuella tillfället. Utskriften är endast giltig om utskriften har giltig stämpel utfärdad av personal på Eklunds Bowling. Utskriften ska tas med vid ert nästa tillfälle och överlämnas vid nyttjande.
  • Vinst i tävlingen är giltig i max 3 månader.
  • Tävlingen gäller ej vid bokade företagsevent, bowlingkalas, vid skol-/föreningsaktiviteter eller för aktiva bowlare vid officiella träningstider (abonnerade bantider).

Boka Bowling innan ert besök. Då vi inte alltid garantera spel vid Drop-IN. Kom gärna 10 minuter innan er bokade tid.


Dag för aktivitet kommer vi annonsera om på vår Facebooksida i god tid. Så att du kan boka bowlingtid för denna aktivitetstävling.


Berätta för andra om oss med att skriva en recension om ditt besök.