Lär dig mer om bowling

Det roligare sällskapsspelet

Bowlingskolan - Fun to Bowl

I bowlingskolan "FUN to BOWL" ger vi barn/ungdomar en möjlighet att lära sig spela bowling under lekfullare former. Bowlingskolan passar för barn i åldern 7-16.

Tränar gör vi på måndagar och vi börjar alltid med en kortare samling klockan 16:50 och kör sedan igång klockan 17:00-17:50.

Inga förkunskaper krävs, tycker man om bowling, så kommer man snabbt att lära sig. Man kommer ner och tränar när man vill och kan. Detta för att träningen ska vara på barnens villkor. Samtliga träningstillfällen leds av "Micke" som är bowlinghallens egna tränare. Att delta i bowlingskolan kostar 50 kr per tillfälle.

Kvarvarande träningstillfällen
8 nov
15 nov
22 nov (säsongsavslutning med discobowling)

Bowlingkurser

Prova-På-Kväll

På en prova-på-kväll får du din första inblick i sporten bowling. Du kommer att få flera tips och råd under tiden du spelar och även kunskap om bowlingens regler och hur det fungerar i en bowlinghall.

Nybörjarkurs

En nybörjarkurs är till för dig som vill lära dig grundtekniken och öka förståelsen om bowling som sport. På en nybörjarkurs får du prova flera övningar som gör att du kommer att bli bättre på att spela bowling.

Familjekurs

Boka en skräddarsydd bowlingkurs för dig och din familj. Där ni under 2 timmar får lära er lite mer om bowling som sport, får tips och råd så att ni får en bra grundteknik som gör att bowlingen blir en roligare aktivitet? En familjekurs kostar 600 kronor och är anpassad för upp till 6 personer

För mer information och bokning kontakta Micke Lindquist via mejl

Boka/Kontakta