Inför ert besök

Bowla tryggt - Boka bana i förväg - Bowla med hänsyn

Boka alltid i förväg

Visst går det att bara komma ner och se om lediga tider finns för att bowla. Men då vi har föreningar och en husliga där de tränar och spelar matcher. Är det bra om man bokar en bowlingtid innan. Att boka är enkelt och det gör ni via vår bokningssida.

Innan det blir er tur att spela

Medan ni väntar på er tur att bowla, ber vi er att hålla er till borden i vår cafeteria, så att de som spelat klart kan lämna både banområdet och området vid hyrskorna. Allt för att inte skapa trängsel.

Hygien

Vi fortsätter med att erbjuda tillgång till handsprit och att uppmana till hålla god handhygien. Tillgång till tvål och vatten finns i våra omklädningsrum. Samt att vi har placerat ut flertalet flaskor med handdesinfektion i vår lokal. Stanna hemma - om du har eller känner av sjukdomssympton. Detta med hänsyn till andra gäster och personal.

Vår facebooksida

Via vår facebooksida förmedlar vi våra kommande aktiviteter som vi planerar att starta upp i höst samt andra nyheter och händelser under sommaren.

Är det något du funderar över kring detta - vänligen hör av er till oss på 08-590 310 10 eller via e-post info@eklundsbowling.se

Ta hand om er och välkommen ner till oss
Mats Eklund med personal