Inför ert besök

Bowla tryggt - Boka bana i förväg - Bowla med hänsyn

Ändrade restriktioner
Den 15 juli lättade regeringen ytterligare på restriktionerna som berört oss alla. Vi kommer från och med nu, kunna släppa in fler besökare. Men för att fortsätta hjälpa till att minska på smittspridningen och för att ni ska kunna hålla ett bra avstånd till varandra kommer vi en tid framöver även ha en viss begränsning på antal personer som kan spela.

Fler per bana

Vi kommer att ändra på antalet personer per bana till fyra personer med viss flexibilitet. Är ni fler ber vi er att boka en ytterligare bana. När ni spelar ber vi er att även i fortsättningen hålla er till er bana. Glöm inte att hålla avstånd till varandra - för er och andras trygghet.

Bokning av bana/banor

Trots lättade restriktioner ber vi er att alltid boka bana i förväg via vår onlinebokning eller boka banan genom att ring oss på 08-590 310 10.

Innan det blir er tur att spela

Medan ni väntar på er tur att bowla, ber vi er att hålla er till borden i vår cafeteria, så att de som spelat klart kan lämna både banområdet och området vid hyrskorna. Allt för att inte skapa trängsel.

Barnkalas

Från och med augusti kommer det återigen bli möjligt att boka ett bowlingkalas hos oss. Att boka ett bowlingkalas gör ni enkelt och smidigt via vår onlinebokning.

Hygien

Vi fortsätter med att erbjuda tillgång till handsprit och att uppmana till hålla god handhygien. Tillgång till tvål och vatten finns i våra omklädningsrum. Samt att vi har placerat ut flertalet flaskor med handdesinfektion i vår lokal. Stanna hemma - om du har eller känner av sjukdomssympton. Detta med hänsyn till andra gäster och personal.

Vad händer i bowlinghallen under sommaren

Inför varje höstsäsong, så utför vi service på våra bowlingmaskiner. Detta innebär att vi kommer att under juli och augusti ha ett banpar (2 bowlingmaskiner/banor) avstängda. Det gör att vi endast kan erbjuda spel på 8 banor. Detta leder till att man bör förboka sin bowlingtimme i förväg antingen på vår bokningssida eller att boka tid via telefon, för att försäkra sig om att man kan spela.

Vår facebooksida

Via vår facebooksida förmedlar vi våra kommande aktiviteter som vi planerar att starta upp i höst samt andra nyheter och händelser under sommaren.

Är det något du funderar över kring detta - vänligen hör av er till oss på 08-590 310 10 eller via e-post info@eklundsbowling.se

Ta hand om er och välkommen ner till oss
Mats Eklund med personal