Husligan

Nyheter

Nästa säsong

Vi har nu smygit igång med förberedelserna för att starta en ny, rolig och spännande säsong av husligan för er alla. Vi har som mål starta säsongen redan vecka 35 respektive vecka 36 (beroende på vilken division man vill spela i).

Vi ser fram emot att återigen få träffa alla tidigare spelare och lag, men även nya spelare och lag.

Speldagar & tider

Precis som tidigare säsonger, så planerar vi att erbjuda spel på måndagar, onsdagar och fredagar. Totalt sett kan vi då erbjuda 72 lag uppdelat på våra 6 olika divisioner en plats i Väsbyligan.

Speltiderna och speldagarna kommer att fastställas när säsongen närmar sig. Men vi strävar efter att ha samma tider som tidigare säsonger, men några små justeringar kan förekomma.

Anmälan

För er som tidigare spelat i Väsbyligan och för nya lag, ber vi er samtliga att skicka in er anmälan till info@eklundsbowling.se med uppgifter som lagnamn, önskad division, namn på kontaktperson, mejladress och telefonnummer.

För er som inte tidigare spelat i Väsbyligan. Vi hjälper er att hamna i "rätt" division. Då vi strävar efter att ha så jämna divisioner som det går. Så att alla ska kunna känna sig välkomna och ha en sportslig möjlighet att kunna vinna matcher.

Tycker du att det är roligt med bowling och du vill prova på att få tävla under roliga förhållanden tillsammans i ett lag. Då ska du anmäla ett lag för spel i Väsbyligan.

Frågor & funderingar

Kom gärna ner till oss i bowlinghallen, eller ring till oss på 08-590 310 10 om du vill veta mer om Väsbyligan.

Michael Lindquist
Eklunds Bowling

Divisioner

Speldagar jämna veckor

Speldagar jämna veckor