Inför ert besök

Bowla med hänsyn - Boka bana i förväg - Bowla tryggt

15 personer är maxantal personer som samtidigt får vistas i bowlinghallen

Vi vill inte behöva stänga
Då vi vill följa de lagar och restriktioner som nu finns. Har vi nu en begränsning på maxantal besökare hos oss. Enligt den nya pandemilagen, kommer vi från och med nu endast tillåta max 15 personer att vistas samtidigt i bowlinghallen. I praktiken kommer det innebära att bokning av bana kommer att vara en stark rekommendation och att du som vill stöjda oss genom att handla bowlingutrustning eller ta en fika, kan behöva vänta eller återkomma vid annat tillfälle.

Vi som arbetar i bowlinghallen är väl införstådda med vikten av god hygien och att hålla avstånd, för att undvika smittspridning. Vi har därför förstärkt upp alla våra rutiner kring städning och hygien.

Boka alltid bana i förväg via vår onlinebokning eller ring oss på 08-590 310 10.

Max antal personer som får vistast i bowlinghallen är 15 personer. Detta gör att vi bara kan erbjuda max 3 spelare per bana. Övriga familjemedlemmar/vänner som inte spelar kan således inte stanna kvar i bowlinghallen, om vi har fyllda banor.

Vi pausar möjligheten att boka barnkalas hos oss tillsvidare på grund av den rådande situtation. Samt att det är en begränsning på max antal personer vid arrangemang (max 8 personer).

Tillsammans strävar vi efter...

Är det något du funderar över kring detta - vänligen hör av er till oss på 08-590 310 10 eller via e-post info@eklundsbowling.se

Vi hoppas på er förståelse! Tack på förhand
Mats Eklund med personal