Bowlingskola för alla Bowling är en sport som passar för alla. Vi erbjuder bowlingskola för barn- och ungdomar. Vi erbjuder också anpassade bowlingkurser utifrån önskemål och förutsättningar.

Bowlingskola

Fun To Bowl är namnet för vår bowlingskola, för barn och ungdomar mellan 7-16 år som vill lära sig spela och ha kul. Vi lär ut grundtekniken ger tips och råd. Barnen får även träna på sin koordination och balans.

Tränar gör vi på tisdagar, mellan kl 17-18. Ingen föranmälan krävs, man kommer om man vill och kan. Kostnaden per tillfälle är 50 kr

Juniorverksamhet

Sigma Bowlingklubb och Eklunds Bowling samarbetar för att skapa en god ungdomsverksamhet för att få fler att börja med bowling som sin sport. Tränar gör vi på tisdagar med samling kl 16:30, träningen avslutas kl 18:00.

Träningarna leds av Micke Lindquist och Jonny Eriksson. Har ni frågor kring juniorverksamheten, kontakta oss via sigmajuniorerna@gmail.com

Bowlingkurs Just nu planerar vi för att erbjuda er som ännu inte bowlar en nybörjarkurs. Där ni får lära er grundtekniken och få tips och råd för att bli en bra bowlare.