Bowling

Boka - i förväg när du vill bowla

I vår lokal får det max vara 15 personer samtidigt. Vi har även en maxgräns på 3 personer per bana. Detta gör att ber vi er att alltid boka bana i förväg, för att inte gå miste om det roliga. Via vår onlinebokning bokar ni enkelt och smidigt antal banor och vilken tid och längd ni önskar bowla. Boka Bana Inför ert besök

Familjära timpriser

 före kl 18efter kl 18
Mån-fre250:-280:-
Lördag280:-350:-
 före kl 16efter kl 16
Söndag250:-300:-

Ungdomar (upp till 18 år) och pensionärer spelar bowling för 160 kr/timme per bokad bana, måndag till fredag. Klot- och skohyra ingår i samtliga timpriser.

Tack för att du bowlar hos oss

Ta chansen och gör din röst hörd - Låt andra ta del av din upplevelse

Skriv recension

Cosmic bowling

Boka en fantastisk lördagskväll med kompisgänget eller arbetskamraterna med Cosmic Bowling. Där du bowlar till blandad partymusik med gamla och nya hits, i vår partybelysta bowlinghall. Vi har även en bar med rättigheter för öl, vin och cider.

 1 tim90 min2 tim
Lördag350:-400:-500:-
Boka Bana

Barnkalas

Vi pausar tillfälligt möjligheten att boka barnkalas hos oss tillsvidare på grund av rådande situtation samt att vi har en begränsning på max antal personer som samtidigt får vistas i bowlinghallen.

Låt oss ta hand om nästa barnkalas! Med bowling, mat, godispåse till alla barn och en present till födelsedagsbarnet är bowlingkalaset, mycket uppskattat bland barnen. Bowlingkalas kan bokas på lördagar och söndagar och pågår i upp till 2 timmar. Vår kalasvärd visar bowlingens grunder och finns alltid i närheten när hjälp behövs. Bowlingkalasen gäller för barn från 7 år.

Ingen medhavd mat, fikabröd, snacks eller dryck får förtäras i våra lokaler. Födelsedagstårta får medtas av den som bokar kalaset. För frågor kring ett barnkalas kontakta oss via telefon 08-590 310 10 eller info@eklundsbowling.se

BowlingTjänster

Vill du ha koll på vilka som spelar eller vill du spara dina resultat. Då tar du del av vårt digitala utbud med online scoring via Lanetalk-appen där du kan ha koll på dina spelade serier.

Live Scoring Resultatarkiv

Vill du ladda ner Lanetalk-appen till din telefon, så hittar du den på Google Play eller App Store via www.lanetalk.com